Incasso abonnement no cure no pay

Wij begrijpen uw frustratie wanneer uw debiteuren uw facturen onbetaald laten. Om u tijd en moeite te besparen heeft INCASSO NEDERLAND de expertise en de juridische kennis om uw debiteuren tot betalen te krijgen, immers vreemde ogen dwingen. Uw debiteur zal door ons in eerste instantie schriftelijk worden gesommeerd en in gebreke worden gesteld. INCASSO NEDERLAND zal efficiënt en daadkrachtig uw vordering ter hand nemen, waarbij wij er alles aan zullen doen om de relatie met uw debiteur zo optimaal mogelijk te houden. Met ons incasso abonnement no cure no pay kunt u zoveel incasso's aanleveren als u nodig acht.

  • Een jaar lang kunt u onbeperkt uw incasso's op no cure no pay basis bij ons aanleveren.

  • Een jaar lang kostenloos telefonisch juridisch advies.

  • Alleen bij daadwerkelijke inning in de buitengerechtelijke fase en bij dagvaarden via het kantongerecht berekenen wij u 15% incassokosten excl. BTW. Bij dagvaarden berekenen wij voorts alleen de griffiekosten, de betekeningskosten van de dagvaarding door de deurwaarder en een vast bedrag van € 150,- excl. BTW voor het opstellen van de dagvaarding. Voornoemde kosten worden door ons in de dagvaarding op uw debiteur meegevorderd en zullen bij een positief oordeel van de kantonrechter en na inning bij uw debiteur uiteraard aan u worden geretourneerd, verder is de juridische begeleiding door een van onze juristen tijdens de dagvaarding geheel GRATIS.

  • Veelvuldig contact met uw debiteuren

  • U ontvangt regelmatig een statusoverzicht.

  • INCASSO NEDERLAND hanteert de doelstelling dat alle kosten in eerste instantie betaald dienen te worden door uw debiteur en daar geeft de wet ons ruimschoots de mogelijkheid toe.

  • Bij dagvaarden via de rechtbank (bij vorderingen hoger dan € 25.000,-) kunnen wij u een sterk gereduceerd advokatentarief aanbieden.

Kosten: € 195,- excl. BTW per jaar

Wilt u meer informatie, of heeft u interesse in ons incasso abonnement no cure no pay, neem dan contact met ons op.

Terug naar boven

Contact

Bezoekadres

Bel en maak
een vrijblijvende 
afspraak.

INCASSO NEDERLAND
Singel 90 - 3112 GS Schiedam - Tel: 010-2235080